Menu

Esküvői Fotós – Fotózás Árak, megrendelés

Szia!

Nagyon örülök, hogy felkerested az oldalamat és érdeklődsz a munkáim után, és esküvői fotóst keresel személyemben.

Árajánlat Kérése – Töltsd ki MOST!

Biztonsági kérdés (megadása szükséges)Melyik nap van a kedd után? 

A küldéssel elfogadod, hogy ajánlatot kapj (Adatkezelés)

Ízelítő néhány esküvői fotóm közül

Kérj ajánlatot MOST, mert hamar elfogynak a szabad időpontok.

Ajánlatkérés »

Minőségi Esküvői Fotózás

Miért fontos, hogy minőségileg kifogástalan esküvői képeket kapjál? Mit gondolsz, mi szükséges ahhoz, hogy elégedett legyél az esküvődről készült fotókkal?

Jó esetben esküvőd csak egyszer van. Reméljük, így is marad : ). A nagy napodhoz elengedhetetlen a magas fokú fotográfiai felkészültség, illetve az esküvőn zajló ceremóniák ismerete, menyegzőkben szerzett tapasztalat.

Nézzük a receptet

  • Kelletek Ti, vagyis az Esküvői Pár
  • Kell a vendégsereg: ismerősök, rokonok, családtagok
  • Kell egy a munkáját lelkiismeretesen és hitelesen végző esküvői fotós, fotográfus
  • Megfelelő technikai, műszaki háttér, presszionális fotós felszerelés
  • Kölcsönös szimpátia az esküvői szolgáltatókkal, köztük a Fotóssal

Ha ezek megvannak, akkor minőségi esküvői fotók készülhetnek a menyegzőről. Nyilván ez a cél mindenkinél, azonban ez nem mindig jön össze.

Fontos, hogy kialakuljon a barátságos szimpátia a fotóssal, hiszen Ő az, aki megörökíti a Nagy Napot, Ő az, aki a vidám és boldog emlékeket képekké alakítja, melyet bármikor szívesen néztek vissza.

Azt se feledd, hogy nem mindig a mennyiség és a képek száma a fontos. Sőt. Határozottan ki merem jelenteni, hogy sokkal inkább a minőségre kellene koncentrálnia minden Fotósnak. Egy olyan esküvői sorozatot, albumot kell összeállítani, mely időrendben szépen megörökít minden eseményt, melyek láttán boldogan emlékeztek vissza a szép napra. Felesleges a több ezer kép, fotó készítése minden percről, ettől nem lesztek gazdagabbak. Gondoljatok csak bele: 1, 5, 10, 20 év múlva is több ezer képet akartok visszanézni, ami szinte már unalmas, mert annyira hasonló? Vagy jobban esik 10-20 percet szánni egy közös emlék felidézésére, ahol minden képhez tartozik valami mesélni való, nosztalgikus hangulat?

Esküvői fotós, fotózás – Árak

Amennyiben kíváncsi vagy, milyen áron készülnek a minőségi, esküvői képek, fotók, akkor csak annyit kell tenned, hogy árajánlatot kérsz tőlem. Ha már tudod, akkor érdemes pontosan leírni az elképzeléseket, így pontos árat is tudok adni.

Esküvő fotózás helyszínek

Az ország bármely pontjára szívesen elmegyek fotózni, amennyiben szeretnéd. Egyébként pedig az alábbi közeli helyszínekről keresnek gyakrabban: Székesfehérvár, Budapest, Veszprém és ezek vonzáskörzetei. Ha messzebb laksz és engem szeretnél hívni fotózni, akkor se riadj vissza, szívesen állok rendelkezésedre, keress bizalommal. Üdvözlettel: Nagy Arnold, Fotós, Fotográfus – Fksz Fotó, www.fksz.hu

Kérj ajánlatot MOST, mert hamar elfogynak a szabad időpontok. Ajánlatkérés »