Menu

Ki vagyok Én?

Kedves Érdeklődő!

Nagy Arnold vagyok, Hivatalos Fotográfus, az FKSZ Fotó (Fotó Kreatív Sztenderd) tulajdonosa és művészeti vezetője. Örülök, hogy megtaláltad az oldalamat, ami azt jelenti, hogy komolyan érdeklődsz a munkáim után és / vagy tetszenek a képeim. Ha más miatt vagy itt, akkor is Üdvözöllek! :)

Amit Rólam tudni szeretnél..

Nos, most kezdhetném azzal, hogy már gyerekkorom óta érdekel a fotózás és azóta a hobbim közé is sorolom, de nem teszem, mert ez ma már annyira közhelyesen hangzik, bizonyára Te is találkoztál már sok ilyen “sikersztori”-val.

Természetesen nagyon fontos, hogy megismerd leendő Fotósodat és az is, hogy szimpatikus legyen számodra, hiszen ő készíti el részedre a megálmodott képeidet. Legyen az Életed legszebb napja – a Nagy Esküvő -, vagy akár egy portrésorozat, netán kisbabád, gyermeked emlékképei. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy a képek, referenciák több jelentést, érzelmi töltetet hordoznak bármely szónál, vagy egy “bemutatkozós” szócséplésnél. Ismerj Meg tehát a képeim alapján! Ha mégis kíváncsi vagy a száraz adatokra, akkor görgess lejjebb..

Nézz képeket és Dönts Most!

Ha fotóst keresel, akkor elengedhetetlen, hogy megnézd a referencia képeit. Akár Rólam van szó, akár másról, az ő képi világa, stílusa, egyénisége, sokszínűsége fogja meghatározni jövőbeli képeidet. Ugyanakkor, ha tetszik a munkája, akkor dönts gyorsan, mert hátha foglalt már a Nagy Napra.

Ha az én képeim megnyerték a tetszésedet, akkor Jelentkezz Most nálam, és vegyük fel a kapcsolatot, hogy mindent részletesen megbeszéljünk.

Nagy Arnold, Fotós

Nagy Arnold, Fotós - www.fksz.hu

Nagy Arnold, Fotós – www.fksz.hu

Ezek szerint jobban meg szeretnél ismerni, ezért most jöjjön a rizsa, amire nem mindenki kíváncsi :), de ennek is eleget teszek.

Szem előtt a Valóság:

1981-ben születtem, azóta is Székesfehérváron lakom. Alapjáraton műszaki és művészi beállítottságú. Ez azt jelenti, hogy informatikus vagyok, de rendelkezem 20 év zenei múlttal és hivatalos fotográfus képzettséggel. Amikor a logikus gondolkodás mellé műszaki és művészi érzék egyaránt társul, akkor elképesztő alkotások születhetnek, ezt vallom Én. Amikor egy kép tetszik, de nem tudod megmagyarázni, hogy miért, akkor én tudom, hogy milyen elgondolás, látásmód és érzelem áll mögötte.

Legalább is igyekszem minden tudásomat és tehetségemet arra használni, hogy így készítsem el a képeket, meghagyva az alázatot és a szerénységet.

Felnézek mások munkáira, tiszteletben tartom azokat, ugyanakkor törekedek a saját képi világom megvalósítására és egyéni stílust viszek alkotásaimba. Ismerem a fotózás elméleteit, szabályait, képes vagyok a klasszikus, hagyományos képek megkomponálására, ugyanakkor ettől elvonatkozva művészi ábrázolásra is. Munkáim során mindig igyekszem az igényeknek megfelelni és eleget tenni, mellette javaslatokat is teszek, amennyiben elfogadják azt.

Azt vallom, hogy a fotózás egy speciális szakma, melyhez komoly szaktudás és tapasztalat szükséges, de közben elengedhetetlen a prémium minőségű eszközpark is hozzá. És itt nem a 150-250 ezer Forintos nagyáruházi fényképezőgépekre gondolok, hanem komoly felszerelésre. Van egy műszaki és minőségi szint, ami alá nem érdemes menni, különben a képek átlagosak lesznek és/vagy pont a műszaki korlátok szabhatnak határt egy esetleges kompozíció, alkotás megszületéséhez. (pl. kevés fény egy templomban, gyertyafényes fotó, stb..)

Kellemes időtöltést az oldalon! :)

Üdvözlettel: Nagy Arnold, Fotós, www.fksz.hu