Menu

Esküvői Fotós Székesfehérváron és országosan

Az itt található képeket láthatod a főoldalon, diavetítés formájában. Bár le lehet állítani, el lehet tüntetni navigációs elemeket a főoldalon, ha erre nem jöttél rá, akkor most kedved szerint nézheted végig az esküvői fotós referenciáimat, zavaró tényező nélkül.

Esküvői fotók, képek – Referencia

Kérj Tőlem ajánlatot, MOST »

A honlap szándékosan lett úgy létrehozva, hogy direkt teljes méretű képek legyenek, mely a kezdőlapon jól látszik. Hiszen mire vagy kíváncsi egy fotós oldalon, ha nem a képeimre : ). Viszont a menüpont néhol kitakarja a képeket. Bár, ha szemfüles vagy, akkor rátaláltál azokra a funkció gombokra, melyekkel elrejthetők azok az elemek, amik útba vannak. Így zavartalanul tudod lapozni, vagy akár automatikusan lejátszani az esküvői képeimet.

Ez a “másodpéldány” lap azért lett létrehozva, ha erre nem jöttél rá, vagy netán kis felbontású monitorod és/vagy mobileszközöd van. Természetesen minden eszközre optimalizálva van a honlapon, azonban a gyengébb műszaki paraméterekkel rendelkező kütyük esetén kisebb lehet a képek nézésének élvezeti értéke.

Amennyiben esküvői fotóst keresel akár Székesfehérváron, akár országosan, a legjobb helyen vagy. Kérj tőlem ajánlatot MOST, hogy legyen szabad napom fotózni az esküvődön.

Kérj Tőlem ajánlatot, MOST »