Menu

Mese 2 kislányról, akik együtt akarták megtervezni az esküvőjüket

 • Valami jó 25 évvel ezelőtt két nagyon aranyos kislány egy álmos óvodai délutánon eldöntötte, hogy életre szóló barátnők lesznek, mindent megbeszélnek egymással, és még az esküvőjüket is együtt fogják megtervezni.

  Kérj Tőlem ajánlatot, MOST

  Eltelt 25 év, a lánykák házas nőkké váltak. És egymás esküvőjén tanúk voltak.

  Szinte mindenben hasonlítottak: barna hajuk volt. Mindketten szeptemberben születtek. Hasonló pályát választottak. Ugyanabban az évben végeztek az egyetemen. Ugyanabban az évben házasodtak. Ugyanannyit készültek az esküvőre.

  És mégis egyikük örömmel gondol vissza az esküvőjükre, másiknak meg összeszorul a torka, ha csak rá gondol.

  thumbnail

  Esküvői ruhabemutató – Hotel Magyar Király (Fotó: Nagy Arnold – www.fksz.hu)

  Mi volt akkor a különbség?

  Az esküvői fotós.

  Az egyik nő felkért egy profi esküvői fotóst, aki az egész napot végigfényképezte, nem sokkal később pedig az utómunkázott és gyönyörű képeket megkapta. A képek tényleg visszaadták az esküvői hangulatot, és öröm volt nézegetni őket. A nő tudta, hogy ezek a képek biztonságosan őrzik az emléket.

  De a másik nő egy rokonát kérte fel, mert azt gondolta, hogy úgy olcsóbb – pedig az emlékek értéke felbecsülhetetlen. Már az esküvő napján is sok gond volt a rokon fotózásával, hiszen nem jó helyre állt, sok-sok fontos pillanatról lemaradt… és a nő a képeket a mai napig nem kapta meg.

  Hiába szól neki vagy ír neki vagy telefonál, a rokon „majd nemsokára küldi”.

  Te melyik lány helyében szeretnéd érezni Magad?

  Foglalj le esküvői fotózást minél hamarabb

  Ha MOST foglalod le nálam az időpontodat, akkor ajándékkal kedveskedek : )

  Ez már a sokadik év, hogy fotózással foglalkozom. Az évek során sok esküvőn vettem részt, és ma már több millió forintos felszereléssel tudok az esküvődre menni.

  Az eddigi párok azt mondják, hogy nagyon közvetlen és barátságos, ahogy az esküvőn dolgozom, és végig biztonságban érezték magukat – tudták, hogy a fényképekkel nem lesz gond.

  És amikor először meglátták a róluk készült képeket, akkor többen is könnyekig hatódtak, mert a képek nemcsak jól sikerültek, de az elkapott pillanatok, a fényképen megőrzött igenek hangulata visszahozta nekik az esküvői hangulatot.

  Üdvözlettel:

  Nagy Arnold, Fotós
  www.fksz.hu