Menu

Esküvő Kiállítás 2015. Székesfehérvár

 • A 2015. évi esküvő kiállítás Székesfehérváron ismét 2 helyszínen lesz: Hotel Magyar Király és Novotel szállodákban. Előbbi január 10-11. napján, utóbbi pedig január 24-25. Ha minden igaz, akkor mindkét helyszínen 600 Ft a belépő.

  Itt tudod megnézni a 2015-ös képeket (Hotel Magyar Király)

  Idén – 2015-ben – sajnos nem találkozhatsz velem az esküvő kiállításon, nem sikerült kijutni. De ha szemfüles vagy (talán nem is kell annak lenned), akkor meglelsz a kezeid között ;). A tavalyin személyesen is beszélhettél velem, ezen a kiállításon most nem lehetséges. Ettől még, ha tetszenek a képeim, akkor nyugodtan egyeztess velem időpontot a kapcsolat menüpont segítségével.

  Miért érdemes az Esküvő Kiállításon való részvétel?

  Remélem, ez csak költői kérdésként jelent meg a gondolataid között, ugyanis egyértelmű előnye van annak, ha megjelensz Pároddal, vagy szülőkkel, barátokkal. Rengeteg kiállítóval találkozhatsz, szolgáltatásaikkal, termékeikkel, melyek megkönnyítik a választást a nagy napra. Kóstolhatsz süteményeket, tortákat nézhetsz meg, menyasszonyi ruhákat próbálhatsz fel, Fotósok munkáit tekintheted meg.. a sort lehet még folytatni.. És ami a legfontosabb, hogy mindezt egyetlen helyen! Kell ennél jobb lehetőség?

  Ha fizikailag nem is, gondolatban ott leszek én is :) Az én munkáimat a Referenciáim között találod, ha kíváncsi vagy rá, aztán majd beszélhetünk máskor személyesen ;)

  Addig is megnézheted a tavalyi, 2014-es esküvő kiállításról készült képes beszámolómat:

  Esküvő Kiállítás 2014. Székesfehérvár

  Az első 3 a Hotel Magyar Király a többi a Novotel szállodában készült:

  (Kattints a képekre a nagyobb mérethez)

  A képes beszámoló egy hírportálon is megjelent:

  Itt megnézheted:
  http://www.zenet.hu/kepes-beszamolo-a-szekesfehervari-eskuvo-kiallitasrol